Sportvasten : Werk effectief aan je lichaam en energiehuishouding

Gezond eten vormt de hoeksteen van welzijn voor vrouwen, een standpunt dat ik, Mirjam Borsje, ten volle ondersteun. Het is niet alleen cruciaal voor energie en vitaliteit, maar speelt ook een sleutelrol in het bereiken van optimale gezondheid. Voeg daar het gebruik van een sportvasten pakket aan toe, en je hebt een krachtige combinatie.

BURN FAT, FUEL ENERGY

Sportvasten by Fittergy

Sportvasten is een programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een Fittergy Coach. Heel effectief om snel je lichaamssamenstelling en energiehuishouding te verbeteren d.m.v. vasten, sporten en stimulerende voedingssupplementen. Samen met je Fittergy Coach train je in 10 dagen je lichaam de metabole switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Sportvasten is hét programma om je lichaam in korte tijd in conditie te brengen en je vetverbranding te verhogen.

Tijdens de 10-daagse Sportvastenkuur bouw je voeding af in 3 dagen, daarna volgen 3 dagen waarin je gaat sapvasten, en dan bouw je in 4 dagen je voeding weer volledig op. Hierbij train je elke dag ongeveer 30 minuten.

De combinatie van vasten en trainen maken het resultaat zeer effectief. Het geeft je lichaam de impuls om met relatief kleine inspanningen over te gaan op het verbranden van vet in plaats van suiker.

  • Een snelle en unieke methode om je lichaam te her-programmeren
  • De combinatie van uitgekiende voeding, sporten en de speciale supplementen verhogen de vetverbranding
  • Complete boodschappenlijst
  • Persoonlijke begeleiding (online of offline) door een gecertificeerde Fittergy Coach

Sportvasten doe je onder mijn begeleiding. Stuur een emailtje of bel mij en begin !

https://www.sportvasten.nl/coaches/4640/mirjam-borsje