Mijn naam is Mirjam Borsje. Na mijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als personal trainer en health spa manager. Hierbij heb ik mensen persoonlijk begeleid om ‘zich weer lichamelijk en geestelijk fit te voelen’. Daarnaast gaf ik sport – en ontspanningsmassages. Vervolgens ben ik gaan werken als mentor en docent bewegingsonderwijs op zowel de middelbare als de lagere school. Ik vind het boeiend en leuk om mensen te begeleiden in hun unieke proces: het uitgroeien naar de mens die zij willen zijn.

Met name de combinatie van het fysiek en geestelijk met mensen bezig zijn heeft er toe geleid dat ik de opleiding tot Integratief Therapeut ben gaan volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam.

Mijn praktijk ‘De Ontdekking’ is ontstaan uit mijn passie voor mensen. Ik vind het leuk om met mensen te werken en ben benieuwd naar wat hen beweegt; ‘waarom mensen doen zoals ze doen’.
Ik vind het dan ook een eer om je te mogen begeleiden in je ont- dekking naar ‘wat nodig is om je leven ten volle te leven en te genieten van de unieke mens die je zelf bent’.

Mensen die bij mij in therapie zijn geweest vinden mij: vriendelijk, toegankelijk, betrokken, empatisch, eerlijk en integer, indien nodig confronterend en een goed observator.
Bovendien is er ruimte voor een lach en een traan!

Graag zet ik al deze kwaliteiten in tijdens de begeleiding van jouw ont-dekkingsreis.