Energize your body and mind

In hectische tijden, met onzekerheden zoals Corona, is er steeds meer aandacht voor onze gezondheid en ons immuunsysteem. Dit is de basis voor het verkrijgen van een gezond en gelukkig leven.
Ik begeleid mensen bij het ontwikkelen van een gezond en blijvend voedings- en bewegingspatroon.

Het is mijn passie om mijn ervaring en kennis over voeding en bewegen met anderen te delen en hen ook mentaal hierbij te begeleiden. Ik werk niet met een dieet maar vanuit het veranderen van gedrag. Hierdoor is success verzekerd. Ik gun namelijk iedereen een energieker, vitaler en gelukkiger leven.

Ik heb ervaren dat ik goed ben in het overbrengen van deze kennis en kan zorgen voor een verandering bij mensen. Het resultaat is dat mensen lekker en gezond in hun lichaam zitten en zich een leven lang fit en blij met zichzelf kunnen voelen.

Mijn kracht zit in het overbrengen van het bewustworden wat gezond eten en gezond leven is. Wat kun je allemaal eten en hoe zorg je voor een vitaler leven. Zonder aan een streng dieet vast te zitten.
Ik werk hierbij vanuit een analyse van aangeleerd gedrag, zorg voor coaching en geef adviezen.

Ik ben niet alleen therapeut en gewichtsconsulent maar ook gecertificeerd “Fittergy Sportvasten” en “Vegan Flex” coach.

Fittergy ontwikkelt al meer dan 20 jaar sportvoeding- en lifestyleprogramma’s voor top-atleten en mensen met passie voor vitaliteit en gezondheid. De passie van ons team heeft van Fittergy een toonaangevend transformationeel merk gemaakt voor zowel lifestyle coaches, voedingsadviseurs, therapeuten en consumenten. Spark your energy!

In 10 dagen train je je eigen lichaam om de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, (sap)vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Ik begeleid je daarbij en ik stel voor jou een persoonlijk protocol samen die je gedurende deze 10 dagen volgt. Hierin staat bijvoorbeeld in welke intensiteit jij moet trainen en je krijgt een op maat gemaakt voedingsschema. Deze sessie van 10 dagen is de basis

Na het 10-daagse Sportvasten by Fittergy programma voel jij jezelf als herboren en veel fitter en vitaler. Spark your energy!

Wat kun je bereiken met Sportvasten?? Klik hier voor uitleg!

  • 2 tot 6 kg gewichtsverlies
  • Meer kracht & energie
  • Verbeterde sportresultaten
  • 3 tot 7 cm minder buikomvang

De Fittergy voedingssupplementen bestel je o.a. eenvoudig op fittergyshop.nl de one-stop-shop voor al je vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en meer. Gebruik kortingscode ONTDEKKING.